• Gratis verzending in Vlaanderen vanaf 99 euro
  • Eigen leveringsdienst
  • Grootste voorraad van België

Verzenden & retourneren

Minimum orderbedrag en franco leveringen België

Vanaf 98 euro excl. BTW zal uw bestelling zonder bijkomende kosten geleverd worden. Tussen 0,01 en 97,99 euro excl. BTW brengen wij uw bestelling tegen een kleine vergoeding van 12,39 euro excl. BTW of 15 euro incl. BTW transportkosten in rekening. 1 bestelling met 2 verschillende leveringsadressen is toegestaan, als de bestelling onder de 98 euro excl. BTW valt per adres dan zullen wij hiervoor extra kosten zoals hierboven aanrekenen! 
 
Minimum orderbedrag buiten België en Europa
Vanaf 799,00 Euro excl. BTW zal uw bestelling buiten België franco geleverd worden!
 

Omruilen naar ander product

Een product omruilen naar een ander product die meer of minder kost:

Per omruiling zal er een vergoeding van 25 euro (incl.BTW) voor extra transport aangerekend worden. Indien u het product zelf binnenbrengt zal deze uiteraard niet aangerekend worden. Het gaat ons louter over de transportkosten. Voor 1 product moeten wij dus 2 keer rijden. Indien een product verkeerd geleverd is door ons, dan zal er uiteraard geen extra kosten aangerekend worden.

 

Annuleren en terugbetalen

Ik wens mijn bestelling in zijn geheel te annuleren.

Uw bestelling kan volledig worden geannuleerd voor verzending. Indien uw bestelling in behandeling is op het moment van uw aanvraag, kan de verzending niet worden tegengehouden. Daarom verzoeken wij u het pakket te weigeren bij aflevering door de transporteur zodat het teruggezonden zal worden. 
Zodra het geweigerde pakket bij onze After Sales Service is geregistreerd, zult u een bevestigingsmail ontvangen, op dat moment kunt u de terugbetaling aanvragen. Voordat uw bestelling verwerkt is kunt u uw bestelling volledig annuleren met ons een email te sturen naar [email protected] 

 

Annuleren na levering

Als je uw bestelling na levering nog wenst te annuleren, dan zullen wij de eventuele transport kosten toch aanrekenen aan 15 euro incl.BTW voor de levering en 15 euro incl.BTW voor de terughaling. uiteraard als U ze zelf terugbrengt het transport doet, dan rekenen wij dit niet aan. Reeds betaalde goederen worden enkel via overschrijving teruggestort. Een annulering na levering is mogelijk tot 3 dagen na de levering en moet ongebruikt in de originele en verpakking zitten.

 

Aflevering

Leveren op een ander adres, kan dit ?

Wij kunnen idd op een ander adres leveren dan het facturatieadres. Bij stap 3 van uw bestelling kan je uw adres veranderen naar het leveringsadres, uw factuuradres blijft dan wel het eerst ingevuld adres van uw account. Wij kunnen bijvoorbeeld een ladder of een steiger rechtstreeks op de werf leveren. Wel moet er bij deze levering voordien afgesproken worden hoe de betaling zal gebeuren.

 

Leveringstermijn

De leveringstermijn is ongeveer 3 werkdagen na bestelling. Wij leveren alle werkdagen in de Provincie’s Antwerpen,Limburg, Vlaams Brabant, Waals Brabant, Henegouwen, Oost en West Vlaanderen. In de provincie’s Namen, Luik en Luxemburg gebeurd dit na afspraak (dit is een regio waar wij niet zo vaak leveren) dus niet binnen de 3 werkdagen tenzij anders is overeengekomen. Natuurlijk kunnen wij meestal sneller leveren op aanvraag. Wij hebben 98 % van het materiaal dat op onze website staat voorraad steken. Wij rijden met eigen transporteurs, dus de chauffeur die bij u langs komt is in dienst bij ons op de firma. 

 

Garantie

Hoe verloopt de garantie ?

Voor de meeste van onze professionele producten is er 2-5-10 jaar garantie voorzien, dit staat trouwens bij elk artikel vermeld. In geval van garantie halen wij uw artikel op en leveren dit franco terug. Indien geen garantie, halen wij tegen vergoeding op en herstellen wij tegen vergoeding om dan terug tegen vergoeding te leveren (weliswaar allemaal na correcte afspraak voordien). Onze leveranciers - fabrikanten besluiten wat er in garantie is, niet wij. 

 

Omruilen

Omruilen naar ander product

Een product omruilen naar een ander product die meer of minder kost:

Per omruiling zal er een vergoeding van 25 euro (incl.BTW) voor extra transport aangerekend worden. Indien u het product zelf binnenbrengt zal deze uiteraard niet aangerekend worden. Het gaat ons louter over de transportkost ! Voor 1 product moeten wij dus 2 keer rijden! Indien een product verkeerd geleverd is door ons, dan zal er uiteraard geen extra kosten aangerekend worden !

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »